Kantooryoga

Over Stoel Yoga

Kantoor (stoel) yoga

Stijve spieren in je nek en schouders, lage rugklachten en RSI. Herken je dit?
Stress op de werkvloer is hier een grote oorzaak van. Een mens is niet gemaakt om 8 uur stil te zitten op een stoel achter je computer.

Kantoor Yoga is een wat aangepaste Hatha Yoga zodat je vanuit je werkstoel met schoenen aan gewoon mee kan doen. Je hebt niets nodig, ook heb je geen Yoga ervaring. Iedereen kan aanschuiven en meedoen. Stoel Yoga tijdens kantooruren zorgt voor een reset van je lichaam en geest. Je verbetert je (zit)houding voor onderrug en schouders. Je verbetert je ademhaling en je focus. Soms is 20 minuten genoeg om je lichaam, je hoofd en je ademhaling weer in balans te brengen.

Met een ontspannen lichaam en een leeg hoofd zie je je taken weer fris en kom je tot nieuwe oplossingen.

Juist in deze tijd van thuiswerken is het fijn om een Yoga sessie op de stoel te doen, even een break in de werkdag. Dit kan natuurlijk prima online.

Verhoogt de productiviteit

Fit en vitaal op de werkvloer

Door je concentratie en adem naar punten in het lichaam te verplaatsen, breng je daar bewustzijn.

Iets anders

Anders soorten yoga

Hatha yoga

Yin Yoga

Stoel yoga

Vraag aan de cursisten

Waarom doe jij aan Yoga?

Yoga heeft mij leren ontspannen, ook al is dit moeilijk. Volg je hart, volg je gevoel. De lenigheid die je ervan krijgt is ook een heerlijk gevoel.

Ik heb een stressvolle baan en vind het een heerlijk ontspanningsuurtje voor mezelf. Ik word er rustig van.

Ik ben eigenlijk niet z’n sporter, maar ik wilde toch wat bewegen. Yoga is ontspanning en inspanning tegelijk. En in de Coronatijd vond ik het ideaal dat Marja ook online les gaf, dat was echt mijn redding. Joyce

Door een burn-out, auto ongeluk en een lichamelijk medische traject, ben ik naar Yoga gegaan. Ik heb rust en ontspanning in mijn hoofd en lichaam gevonden.